Komunikasi karo Supplier? Supplier
Apple Han Ms. Apple Han
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
+8613528649093
Ngobrol Saiki
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhen Yindingsheng Technology Co., Ltd

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • Cangkir Anggur Silikon Wujud Kustom Ruangan
    Cangkir Anggur Silikon Wujud Kustom Ruangan
  • Pemegang Kawat Manajemen Kabel Wujud Caterpillar
    Pemegang Kawat Manajemen Kabel Wujud Caterpillar
  • Kantong Tote Silikon Kantong Pantai Nggawa Silikon
    Kantong Tote Silikon Kantong Pantai Nggawa Silikon
  • Set Kupu-Kupu Silikon Kustom saka Grab sing Aman
    Set Kupu-Kupu Silikon Kustom saka Grab sing Aman
  • Pelindung Sudut Silikon Aman Anak
    Pelindung Sudut Silikon Aman Anak
  • Pemegang Piala Pemegang Piala Silikon
    Pemegang Piala Pemegang Piala Silikon
  • Dolanan Panganan Silikon Kelas Panganan Khusus
    Dolanan Panganan Silikon Kelas Panganan Khusus
  • Scrubber Bali Silikon Pancuran Khusus
    Scrubber Bali Silikon Pancuran Khusus
  • Gelang Watch Penggantian Custom
    Gelang Watch Penggantian Custom
  • Supaya Noda Mati Silik Waterproof Bib
    Supaya Noda Mati Silik Waterproof Bib

ABOUT US

Shenzhen Yindingsheng Technology Co., Ltd didegaké ing 2011 luwih saka 100 tenaga kerja, sawijining perusahaan tujuane nyedhiyakake produk sing sehat, lingkungan, trep lan apik gayane kanggo jagad. Kanthi desain inovatif, R&D, manufaktur lan penjualan. Ngumpulake bakat kanthi katrampilan profesional, kita ngrancang, ngembangake lan ngasilake kabeh jinis produk karet silikon sing apik banget. Kita nggunakake 100% bahan cair bahan makanan U. S lan lokakarya cetakan lan departemen teknik, adat lan pengembangan profesional banget. YDS nawakake layanan OEM / ODM kanggo akeh merek hebat Produk utama yaiku kerajinan silikon, perlengkapan omah, perlengkapan hewan peliharaan, wadah silikon, kasus telpon, gelang silikon, keychain silikon, gudang dapur silikon, produk bayi silikon lan karet silikon lsp.. terus prinsip "pelanggan dhisik" kanggo nawakake layanan gedhe kanggo para klien.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2011
    We Were Established In 2011.
  • 50
    Our Factory Have More Than 50 Employees.
  • 3000
    More Than 3000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Product

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki