Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Apple Han Ms. Apple Han
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
+8613528649093
ngobrol Kiwari
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Shenzhen Yindingsheng Technology Co., Ltd

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • Piala Wadah Silikon Adat Luar
    Piala Wadah Silikon Adat Luar
  • Kawat Husus Wangun Kabel Manajemén Kawat Holder
    Kawat Husus Wangun Kabel Manajemén Kawat Holder
  • Kantong Tote Silikon Silikon Ngalaksanakeun Tas Pantai
    Kantong Tote Silikon Silikon Ngalaksanakeun Tas Pantai
  • Kustom Silikon Kukupu Mitt Atur tina Grabs Aman
    Kustom Silikon Kukupu Mitt Atur tina Grabs Aman
  • Pelindung Sudut Silikon Aman Anak
    Pelindung Sudut Silikon Aman Anak
  • Piala Mobil Panyekel Coasters Silicone Coasters
    Piala Mobil Panyekel Coasters Silicone Coasters
  • Kaulinan Dahareun Kelas Silikon Pacifier Teether Dolanan
    Kaulinan Dahareun Kelas Silikon Pacifier Teether Dolanan
  • Custom Pancuran Silikon Balik Scrubber
    Custom Pancuran Silikon Balik Scrubber
  • Panggantian Custom Watch Band Retain Loop
    Panggantian Custom Watch Band Retain Loop
  • Ngajaga noda Pareum Silikon Bib Bib
    Ngajaga noda Pareum Silikon Bib Bib

ABOUT US

Shenzhen Yindingsheng Technology Co., Ltd didirikeun taun 2011 langkung ti 100 padamel, hiji perusahaan tujuanna pikeun nyayogikeun produk anu séhat, lingkungan, merenah sareng gaya pikeun dunya. Kalayan desain inovatif, R&D, manufaktur sareng penjualan. Ngumpulkeun bakat ku katerampilan profesional, urang ngarancang, ngembangkeun sareng ngahasilkeun sagala jinis produk karét silikon kualitas luhur anu hébat Kami nganggo 100% bahan cair grade dahareun U. S sareng lokakarya jamur sorangan sareng departemen rékayasa, adat sareng pamekaran pisan propésional. YDS nawiskeun jasa OEM / ODM pikeun seueur mérek hébat Produk utama kami nyaéta karajinan silikon, pasokan bumi, suplai piaraan, wadah silikon, telepon, gelang silikon, silikon keychain, silikon dapur Ware, produk orok silikon sareng bagian karét silikon jsb .. Kami tahan prinsip "pelanggan heula" pikeun nawiskeun jasa anu hébat ka klien kami.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2011
    We Were Established In 2011.
  • 50
    Our Factory Have More Than 50 Employees.
  • 3000
    More Than 3000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Product

Whatsapp

Tentang Kami

panalungtikan